Over ons

Claartje Nienhuis

Claartje Nienhuis is oprichter en mede-eigenaar van twee bedrijven, te weten Excellent Advies (2006) en Excellent Nalatenschapsadvies (2016). Inmiddels heeft zij ruim 15 jaar ervaring als businesscoach en trainer en zo’n 5000 ondernemers gecoached en getraind.


Mijn expertise ligt zowel op het gebied van start-ups als het versterken en professionaliseren van gevestigde ondernemingen. Mijn kennis is allround, dus zowel op het gebied van het toetsen van levensvatbaarheid, begeleiden van financieringsaanvragen, als het versterken van de benodigde skills van de ondernemer.

Het is mijn talent om de ondernemer vanuit zijn/haar eigen kracht te laten excelleren. Dit laatste kan door middel van intensieve coaching of speciaal ontwikkelde trainingen en Masterclasses.


In de afgelopen jaren heb ik met Excellent Advies grote ondernemersprojecten in de Randstad opgezet en geleid zoals het Ondernemershuis Amsterdam Zuidoost en het Ondernemersloket Amsterdam-Noord. Zeer succesvol waren met name de Amsterdamse Masterclasses voor gevestigde ondernemers en de Start-up Accelerator voor startende ondernemers tot 35 jaar.